Talsu Kērlinga Kluba logo un virsraksts.

Ziņas

1/1

Lielisks rezultāts Rīgas čempionātā, biedru sapulce un satiekam Niklasu Edinu


Aizvadītajās dienās ar lepnumu nevien atzīmējām Latvijas valsts simtgadi, bet piedalījāmies klubam un tā spēlētājiem nozīmīgās aktivitātēs un pasākumos.

Viens no spilgtākajiem notikumiem bija aizvadītais Rīgas atklātais čempionāts, kurā piedalījās četras (!) Talsu kērlinga kluba komandas. Tajā viss labākos rezultātus izdevās gūt komandai "Bremanis" (G.Bremanis, G.Bremanis, J.Bremanis, A.Bremanis, A.Bremanis), kura izšķirošajā spēlē par 3.vietu tikai ar viena punkta pārsvaru pārspēja Latvijas junioru izlases komandu "KKR/Vonda". 6.vieta komandai "TKK/Vaivods", 10.vieta "TKK/Zass", bet sieviešu konkurencē 8.vieta "I.Bremane". Sacensībās kopumā piedalījās desmit vīriešu un deviņas sieviešu komandas. 

Sacensību laikā kluba biedru sapulces ietvaros tika atzīmēta arī kluba 8.sezona, pateikts liels PALDIES tiem, kuri šajā laikā devuši lielāko ieguldījumu kluba attīstībā un augstu rezultātu sasniegšanā, kā arī uzzināts par spēlētāju tuvākajiem nākotnes plāniem sacensību ietvaros.

Dienu pēc salūta un simtgades spilgtāko pasākumu izskaņas kluba jauniešu komandas "TKK/Zass" spēlētāji ar treneri devās Latvijas Kērlinga asociācijas organizētajā braucienā uz Eiropas čempionātu Tallinā. Tā bija nevien lieliska iespēja satikt un atbalstīt Latvijas izlases spēlētājus, bet unikāla iespēja fotogrāfēties un pārmīt dažus vārdus ar tādām izcilām kērlinga personībām kā Niklasu Edinu (vairākkārtējs Pasaules un Eiropas čempions), Keitu Keitnesu (Pasaules Kērlinga federācijas prezidente), Deividu Mērdoku (Pasaules čempions), Stefanu Lundu (olimpisko čempionu Anettes Norbergas komandas treneris) un mums tik labi zināmajiem Skotu Arnoldu, Karri Wilms un Jiri Šnitilu.

"TKK/Zass" ar Niklasu Edinu

Turam īkšķus par Latvijas izlasēm un saviem favorītiem!

Raimonds Vaivods
2018-11-20 22:53:26
Visi raksti