Talsu Kērlinga Kluba logo un virsraksts.

Ziņas

1/1

Noslēdzies Latvijas senioru čempionāts un Amatieru līgas 7.posms


Aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās Latvijas čempionāts senioriem, kurā mūsu kluba komandai TKK/Bremanis nācās atzīt krietni pieredzējušākās un lielāku spēļu praksi guvušās SK OB/Regža komandas pārākumu visās trīs spēlēs - 2:15, 1:10 un 3:10. Vairākās spēlēs mūsu komandai kritiski izvērtās tieši spēļu pirmie endi kuros tika zaudēti vairāki punkti un atgriezties spēlē vairs nebija īsti iespējams. TKK/Bremanis sastāvs: G.Bremanis, M.Vītoliņš, A.Lācis, Andris Bremanis sen., treneris R.Vaivods.

 

Paralēli šim čempionātam divas kluba junioru komandas TKK/Zass un TKK/Vilks ar lieliskiem panākumiem piedalījās Amatieru līgas 7.posmā. Ar nelielu trenera R.Vaivoda palīdzību savu pirmo uzvaru kērlinga karjerā izdevās gūt TKK/Zass komandai, kura, lai arī pēc trīs endiem ar 0:7 atradās zaudētājos pret komandu "Jaunība", spēja 4.endā gūt septiņus punktus (!) un uzvarēt visā spēlē ar 10:7. Otrā spēlē, jau ar J.Bremaņa palīdzību, TKK/Zass vēl pārliecinošāks sniegums un pelnīta uzvara pret "Team Blaziene" no Lietuvas. TKK/Zass sastāvā piedalījās Kristaps Zass, Markuss Ozoliņš un Krišjānis Java.

TKK/Vilks pēc visai neveiksmīgiem abu spēļu sākumiem, vidus endos guva lielu punktu skaitu un pārliecinoši uzvarēja abas spēles pret komandu "Jaunība" un "Team Blaziene. Komandas sastāvā Eduards Seļiverstovs, Andris Bremanis sen., Jānis Bremanis un Raimonds Vaivods.

Jauniešiem svarīgākas par uzvarām gan šoreiz bija iegūtā pārliecība un ticība saviem spēkiem, piedaloties nākamajos sezonas mačos un turpmāk.

 
Raimonds Vaivods
2018-02-15 15:25:31
Visi raksti