Talsu Kērlinga Kluba logo un virsraksts.

Ziņas

1/1

Kluba junioru komanda TKK/Bremanis dodas uz sacensībām Dānijā


No 1. līdz 5. decembrim kluba junioru komanda TKK/Bremanis (Latvijas junioru vīriešu izlase) piedalīsies sacensībās Esbjerg Junior Open, Esbjergā, Dānijā. Sacensības Esbjergā ir otrais posms jaunajā Ziemeļu junioru kērlinga tūrē (Nordic Junior Curling Tour), kuru šā gada vidū izveidoja četras Skandināvijas valstis – Zviedrija, Somija, Norvēģija un Dānija un kurš jau ieguvis Pasaules Kērlinga Federācijas (WCF) un inventāra ražotāja BalancePlus finansiālu atbalstu. Sacensību tūre ir izveidota ar mērķi palielināt Skandināvijas junioru komandu sacensību pieredzi un dalību tajā nosaka stingri noteikta valstu un organizatoru kvotu sistēma.

Sacensībās piedalīsies 12 puišu komandas un šoreiz tās īpašas padarīs vairāku sociālo pasākumu un komandas treneru sesiju norise. Mūsu puišu komanda, kura būs vienīga Skandināvijas valstu nepārstāvošā komanda, startēs A grupā ar Team Haubjerg (Dānijas junioru vīriešu izlase),  Team Mesloe (Norvēģija), Team Engqvist un Team Granit (Zviedrija) un Team Alternates. Mūsu komanda pirmo spēli aizvadīs piektdien 16: 30 (pēc Latvijas laika) pret principiālajiem pretiniekiem Team Granit no Zviedrijas. Šī komanda tūres kopvērtējumā šobrīd ir 3. vietā un mūsu puiši atzina tās minimālu pārākumu EJCT Harnosand izslēgšanas spēlēs. Turpmākie spēļu pretinieki grupā un izslēgšanas spēlēs būs atkarīgi no iepriekšējo spēļu rezultātiem.

Talsu kērlinga kluba un Latvijas junioru vīriešu izlases trenera R.Vaivoda komentārs: “Šajās sacensībās īpašu uzmanību veltīsim komandas spēlētāju un trenera sadarbības uzlabošanai un rutīnām. Spēlējot savu spēli puišu komandai ir visnotaļ labas izredzes sacensībās iegūt augstu vietu”.

Spēļu rezultāti, video intervijas un bildes būs pieejamas sacensību mājaslapā: www.nordicjuniorcurling.net/tournaments/34 un https://www.facebook.com/nordicjuniorcurling/ , savukārt interneta pieejamības gadījumā spēles tiešsaistes un ierakstu režīmā varēs vērot http://livestones.curlcoach.com/events

TKK/Bremanis sastāvs: Gundars Bremanis, Anrijs Mikus Briežkalns, Kristaps Vilks, Jānis Bremanis, Andris Bremanis, treneris Raimonds Vaivods.

Komanda sacensībās piedalīsies ar Latvijas Kērlinga Asociācijas atbalstu.

Raimonds Vaivods
2016-11-29 21:50:31
Visi raksti