Talsu Kērlinga Kluba logo un virsraksts.

Ziņas

1/1

Kluba jauniešu komandas dodās uz EJCT Oslo


No 21.-23.oktobrim Talsu kērlinga kluba junioru komandas TKK/Bremanis un TKK/Bremane, pārstāvot Latvijas junioru izlases, piedalīsies Eiropas Junioru Kērlinga Tūres (EJCT) posmā Oslo, Norvēģijā. Sacensības šogad pulcējušas ļoti spēcīgu dalībnieku sastāvu un norisināsies olimpisko vice čempionu un Pasaules čempionu Norvēģijas vīriešu izlases treniņhallē "Snaroya". Sacensībās piedalīsies 12 puišu komandas un 10 meiteņu komandas. Puišu konkurencē lielākie sacensību favorīti ir Norvēģijas junioru vīriešu izlase NOR/Ramsfjell (Pasaules junioru čempionātā 5.vieta), Turcijas junioru vīriešu izlase (Pasaules junioru čempionātā 9.vieta) kā arī Vācijas junioru izlase GER/Muskatewitz (Pasaules junioru čempionātā 11.vieta) (visas komandas spēlēs A apakšgrupā), savukārt meiteņu konkurencē Zviedrijas junioru sieviešu izlase SWE/Westman (Pasaules junioru čempionātā 5.vieta), Skotijas junioru sieviešu izlase SCO/Aitken (Pasaules junioru čempionātā 9.vieta) un EJCT Harnosand uzvaretāja SWE/Sundberg (visas startēs B apakšgrupā ar mūsu meiteņu komandu).

 

Talsu kērlinga kluba un Latvijas junioru vīriešu izlases trenera Raimonda Vaivoda komentārs: "Puišu komanda šajās sacensībās startēs spēkos ļoti līdzvērtīgajā B apakšgrupā. Lai gan ir ļoti maz informācijas par Skotijas un Šveices puišu komandām, abas junioru komandas no Norvēģijas un puišu komanda no Zviedrijas ir labi zināmas. Aizvadītajos EJCT posmos Zviedrijā puiši pierādīja, ka var ļoti līdzīgi cīnīties ar labākajām Skandināvijas junioru komandām. Pēdējo sacensību laikā būtiski ir uzlabojusies puišu komandas komunikācija un mikroklimats, sadarbība un fiziskā sagatavotība. Šajās sacensībās liksim uzsvaru uz spēļu galotņu novadīšanu un spēlētāju sadarbības uzlabošanu beršanā. Par labu rezultātu varēs uzskatīt puišu komandas iekļūšanu sacensību ceturtdaļfinālā. Savukārt kluba meiteņu komandai būtiskākais būs iegūt vērtīgu spēļu pieredzi".

 
TKK/Bremanis spēles (pēc Latvijas laika):
Piektdien
10:00 SUI/Studer
15:00 NOR/Foss
20:30 NOR/Myran
Sestdien
09:30 SWE/Nygren
15:00 SCO/Baird
 
TKK/Bremane spēles (pēc Latvijas laika):
Piektdien
18:00 SCO/Aitken
Sestdien
09:30 SWE/Westman
15:00 NOR/Forbregd
17:30 SWE/Sundberg
Sestdien 20:00 paredzētas pārspēles (Tiebreaks), savukārt sacensību izslēgšanas spēles svētdien no 09:00.


Visi rezultāti būs pieejami: https://www.curlingresultater.no/en/tournaments/ejct-oslo un http://www.curlingchampionstour.org/
Puišu komandas TKK/Bremanis un iespēju robežās arī TKK/Bremane spēles metienu pēc metiena būs iespējams redzēt tiešsaistes vai ierakstu režīmā: livestones.curlcoach.com/events. Rezultātiem varēs sekot arī kluba mājaslapā: www.talsicurling.lv.

Raimonds Vaivods
2016-10-19 05:31:54
Visi raksti