Atbalstītāji

Mājaslapas dizains: Andris Bremanis

E-pasts: [email protected]

[Atbalstītājiem]



Mājaslapas apmeklējumu skaits

Sākums Sākums

Jaunumi:

Sākums Komandas Turnīri Par kērlingu Video Galerijas Dokumenti

Noderīgas adreses:

Kontaktinformācija:

Tālrunis:

+371 26366799


E-pasts:

[email protected]


Addrese:

Kalna iela 10a

Talsi, Talsu novads






Loading...

Curling.lv

Kerlingahalle.lv

Curling.com

Worldcurling.org

Curling Wiki

Curlingbasics.com

Livestream.com

Goldlinecurling.com

Asham.com

Performancebrush.com

CurlingCalendar.com



Par mums

[Par mums]

Atpakaļ uz “Citi raksti”"

TKK/Freidensons uzsāk dalību Latvijas čempionātā vīriešu konkurencē

Šajā nedēļas nogalē, 19. un 20. janvārī, dalību Latvijas čempionātā vīriešu konkurencē uzsāks kluba vīriešu komanda TKK/Freidensons. Tiesības piedalīties šīs sezonas Latvijas čempionāta A grupā Talsu komanda ieguva debitējot 2011./2012.gada sezonas Latvijas čempionātā, kurā negaidīti izdevās tikt pie  5 panākumiem 14 spēlēs un ieņemt 6. vietu kopvērtējumā.  Šogad Latvijas čempionātā startē 9 komandas (A grupā – 8 komandas), kuras cīnīsies ne tikai par spēcīgākās Latvijas vīriešu komandas titulu, bet arī tiesībām pārstāvēt Latviju 2013. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā (A grupa), kurš decembrī norisināsies Norvēģijā.

Lielākā pārstāvniecība čempionātā būs Jelgavas kērlinga klubam – 5 vīriešu komandas. Pie kluba spēcīgākajām komandām jāmin ļoti titulētā komanda JUNKERS/Smilga (2-kārtējie Latvijas čempioni un Eiropas čempionātu dalībnieki), JKK/Bušmanis (3-kārtējie Latvijas junioru čempioni un 2012. gada Rīgas čempionāta uzvarētāji), HNĪ/Trukšāns (2. Latvijas Ziemas Olimpiādes un Baltic Cup 2013 uzvarētāji) un JKK/Šveisbergs (pašreizējā Latvijas senioru izlase un Pasaules čempionātu dalībnieki). Pa vienai vīriešu komandai čempionātā startēs no kluba „A41” (A41 /Gulbis (7-kārtējie Latvijas čempioni un pašreizējā Latvijas vīriešu izlase)), sporta kluba OB (SKOB/Regža), Rudzīšu kērlinga kluba (RKK/Veidemanis) un mūsu kluba (TKK/Freidensons).

Šajā nedēļas nogalē TKK/Freidensons aizvadīs 4 spēles – sestdien plkst.12:00 pret JKK/Bušmanis un 18:00 pret JUNKERS/Smilga, bet svētdien 9:00 pret RKK/Veidemanis un plkst.15:00 pret A41/Gulbis.

Daudzi no Jums jautās - kādas ir komandas izredzes?

TKK/Freidensons pagājušajās sezonas čempionātā pārsteidza daudzus pieredzējušus Latvijas kērlingistus. Vēl pirms čempionāta, pašu spēlētāju izvirzītais maksimālais uzdevums čempionātā bija izcīnīt vismaz 2 vai 3 uzvaras. Daudziem un arī mums pašiem par pārsteigumu debijas sezona izdevās ļoti veiksmīga (5 uzvaras), izcīnot negaidītus panākumus arī pret JUNKERS/Smilga un HNĪ/Trukšāns. Arī šajā čempionātā ceram būt par „tumšo zirdziņu” un sagādāt ne vienu vien patīkamu pārsteigumu sev un līdzjutējiem. Sezonas laikā visi komandas spēlētāji ir būtiski pielikuši tehniskajā izpildījumā, komunikācijā, taktikā un saliedētībā! Kluba vārdā saku lielāko paldies mūsu komandas kapteinim Renāram Freidensonam par komandas vadīšanu, sniegtajiem padomiem un emocijām. Tas viss noteikti padara mūsu komandu atpazīstamu un atšķirīgu pārējo komandu vidū. Lai mums visiem izdodas, jeb kā saka kērlingā – Labu spēli!

TKK/Freidensons sastāvs – Andris Bremanis, Artūrs Gerhards, Rolands Ģērmanis, Raimonds Vaivods (vice-skips), Renārs Freidensons (skips).

Spēļu video tiešraidēm un rezultātiem būs iespēja sekot www.curling.lv un www.talsicurling.lv.

Talsu kērlinga klubs vēlās pateikties Talsu novada Sporta nodaļai un SIA „Talsu namsaimnieks” par izrādīto atbalstu.



Biedrības „Talsu kērlinga klubs”

Valdes priekšsēdētājs

Raimonds Vaivods