Atbalstītāji

Mājaslapas dizains: Andris Bremanis

E-pasts: [email protected]

[Atbalstītājiem]



Mājaslapas apmeklējumu skaits

Sākums Sākums

Jaunumi:

Sākums Komandas Turnīri Par kērlingu Video Galerijas Dokumenti

Noderīgas adreses:

Kontaktinformācija:

Tālrunis:

+371 26366799


E-pasts:

[email protected]


Addrese:

Kalna iela 10a

Talsi, Talsu novads






Loading...

Curling.lv

Kerlingahalle.lv

Curling.com

Worldcurling.org

Curling Wiki

Curlingbasics.com

Livestream.com

Goldlinecurling.com

Asham.com

Performancebrush.com

CurlingCalendar.com



Par mums

[Par mums]

Atpakaļ uz “Citi raksti”"

Aizvadītas pirmās spēles Latvijas čempionātā kērlingā


Aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās pirmās Latvijas čempionāta spēles kērlingā vīriešu konkurencē. Kā jau tas bija gaidāms, šī gada čempionāta līmenis ir nesalīdzināmi augstāks kā iepriekšējās sezonas čempionāts. Ieguldītais darbs treniņprocesā un dalība starptautiskos un vietēja mēroga turnīros ir par pamatu jau šobrīd iezīmēt favorītus un pretendentus uz uzvaru čempionātā.

Talsu komandai čempionāta pamatturnīrs ir sācies ar 4 zaudējumiem 4 spēlēs. Neraugoties uz to spēles bija ļoti sīvas, aizraujošas un piesaistīja lielu līdzjutēju interesi klātienē hallē un pie datoru ekrāniem.

Par aizraujošāko var minēt komandas spēli ar A41/Gulbis (7-kārtējie Latvijas čempioni, Latvijas vīriešu izlase). Pēc veiksmīgā sākuma Talsu komanda spēles vidū panāca 2 punktu pārsvaru (4:2). Neraugoties uz smago triecienu piektā endā, kurā tika zaudēti 4 punkti, Talsu komanda spēja saņemties un 8 endā izlīdzināt rezultātu (7:7)! Spēles iznākums tika izšķirts ekstra endā tikai ar pēdējo pretinieku komandas skipa metienu, iemetot savu akmeni tuvāk mājas centram par abiem Talsu komandas akmeņiem. Pēc vairāk kā 2,5 h garās spēles Talsu komandai nācās atzīt A41/Gulbi pārākumu spēlē ar 8:7!

Ļoti interesanta izvērtās arī spēle pret titulēto komandu JUNKERS/Smilga! Vēl 7 endā spēles rezultāts bija neizšķirts 4:4! Kā jau tas bija gaidāms arī šajā spēlē visu izšķīra pēdējie komandu skipu metieni. Talsu komandas skipam R.Freidensonam izdevās lielisks hit-roll metiens, ieliekot mūsu komandas akmeni tuvāk mājas centram aiz pretinieku akmeņiem. Pretinieku skipam pavērās iespēja kā pēdējo metienu izpildīt promotion take-out un caur savu sarga akmeni izsist mūsu komandas iepriekš mesto akmeni no mājas. Tas arī izdevās un rezultātā JUNKERS/Smilga svinēja uzvaru ar 6:4!

Samērā līdzīgas spēles tika aizvadītas arī pret JKK/Bušmanis un RKK/Abrickis. Spēlē ar JKK/Bušmanis komandas kapteinim tā arī neizdevās precīzi izpildīt 2 hot shot metienus, kuri Talsu komandai ļautu izlīdzināt spēles gaitu un pat iegūt pārsvaru, bet tika piedzīvots zaudējums ar 2:6. Spēlē pret RKK/Abrickis tika pieļautas kļūdas spēles noslēdzošajā daļā un piedzīvots zaudējums ar 3:8!

Par čempionāta lielāko pārsteigumu parūpējās komanda JKK/Šveisbergs (Latvijas senioru izlase), kura čempionāta atklāšanas spēlē ar 6:5 uzvarēja A41/Gulbis (Latvijas vīriešu izlase)!

Šajā nedēļas nogalē Talsu komanda aizvadīs 4 spēles divreiz tiekoties ar OB/Regža un aizvadot vienu spēli pret HNĪ/Trukšāns un JKK/Šveisbergs!

Spēļu video tiešraides un on-line rezultāti - www.curling.lv! Spēles notiks Biķernieku ielā 121h, Rīgā!



Biedrības „Talsu kērlinga klubs”

Valdes priekšsēdētājs

Raimonds Vaivods