Talsu Kērlinga Kluba logo un virsraksts.

Ziņas

1/1

Treniņnometne un vairākas sacensības gada izskaņā


 

Aizvadītajā nedēļas nogalē no piektdienas pēcpusdienas norisinājās jau 2. treniņnometne šajā sezonā kluba jauniešu komandai TKK/Zass. Treniņnometnē tika nostiprinātas jauno, kā arī pieredzējušo spēlētāju zināšanas par tehniko elementu  niansēm, statistikas nozīmi kērlingā un sportā kopumā, spēles noteikumiem specifiskās situācijās, svarīgākajiem taktikas izvēles faktoriem, treniņu/sacensību/spēļu/endu plānošanu un atbildībām.

Video sesijās puišiem bija iespēja noskatīties aktuālākās TV intervijas ar Latvijas sieviešu izlasi, Pasaules kausa fināla spēli ASV - Zviedrija un tehnikas pamatu mini rullīšus. Savukārt atlikušais laiks tika pavadīts spēlējot "Bingo", kāršu spēli "Port Royale", galda spēli "King of Chicago", iepērkoties un, protams, spēlējot Xbox.  

Treniņnometni jaunieši noslēdza svētdien ar dalību Amatieru līgā, spēlējot pret trenera komandu "Slīdi, mazulīt" un principiālajiem pretiniekiem "Putukrējuma brīnums".

Tikmēr Ventspilī turnīra "Christmas Cup" ietvaros mūsu klubu pārstāvēja komanda "Versija". Četrās spēlēs tika izcīnītas divas uzvaras un kopvērtējumā 4.vieta 8 komandu konkurencē.

 

Talsu kērlinga klubs vēl visiem kluba biedriem, Latvijas kērlingistiem, sadarbības partneriem un atbalstītājiem gaišus un skaistus Ziemassvētkus un izaicinājumiem bagātu 2019.gadu!

Raimonds Vaivods
2018-12-18 15:17:30
Visi raksti