Talsu Kērlinga Kluba logo un virsraksts.

Ziņas

1/1

Olimpiskā sezona ir klāt!


Jaunās 2017./2018.gada sezonas centrālais notikums kērlingā viennozīmīgi būs Ziemas olimpiskās spēles Dienvidkorejā! Kāda šī sezona gaidāma Talsu kērlinga klubam un kas būs kluba uzmanības centrā? Par to šajā rakstā.

 

Visai darbīgs klubam izvērtās jau starpsezonas posms, kurā tika papildināta informācija kluba mājaslapā, kā arī kluba biedri Andris Bremanis jun. un Raimonds Vaivods tika apstiprināti par Latvijas junioru sieviešu un vīriešu izlašu treneriem.

 

Tieši junioru izlašu un kluba bāzes komandu TKK/Bremane un un TKK/Bremanis dalībai starptautiskās un Latvijas mēroga sacensībās būs pievērsta galvenā kluba biedru un draugu uzmanība visas sezonas garumā. Abas kluba junioru komandas oktobra - decembra posmā piedalīsies vairākās sacensībās Skotijā, Šveicē un, iespējams, arī kāda no Skandinavijas valstīm. Sevišķi liels izaicinājums abām komandām būs dalība Eiropas čempionāta Latvijas kvalifikacijas turnīrā (TKK/Bremanis) un CCT Latvian International Challenger turnīrā Tukumā (TKK/Bremane un TKK/Bremanis). Centrālie notikumi šīm komandām gan būs Pasaules čempionāts junioriem Somijā un 4. Baltijas junioru čempionāts nākamā gada janvārī un aprīlī.

 

Septembra vidū kluba pārstāvis Raimonds Vaivods dosies uz Pasaules Kērlinga federācijas (WCF) kongresu Slovēnijā, kurā tiks lemts par izmaiņām kērlinga noteikumos un Pasaules čempionātu izspēles kārtību. Kluba biedri arī šajā sezonā turpinās aktīvi līdzdarboties LKA izveidotajās darba grupās.

 

Savu otro sezonu septembrī uzsāks jaunākā kluba komanda TKK/Zass, kura mēģinās tikt pie pirmās uzvaras kādā no Amatieru līgas posmiem un Latvijas junioru čempionātā. Tikmēr nelielu pārtraukumu šajā sezonā oficiālās sacensībās ir nolēmušas ņemt komandas TKK/Vaivods un TKK/S.Blumberga A.Bremanis. Šo komandu spēlētāji šoreiz koncentrēsies uz Latvijas izlašu spēlētāju un citu kluba komandu sagatavošanu nozīmīgākajām sezonas sacensībām.

 

Vēlam veiksmi visiem kluba biedriem un komandām jaunajā sezonā!

Raimonds Vaivods
2017-08-08 10:03:10
Visi raksti